| Patycios | |
|
+9Rame Antonella;) Gretitta AmmY Sam. Cole Godi* Pikachu. Anta 13 posters |
Autorius | Pranešimas |
---|
Anta Tango llorón
Pranešimų skaičius : 584 Age : 30 Miestas : Vinius Personažas : Guido Moto : Ar naktis ar diena vitaliukas liks višta. Registration date : 2008-03-22
| Temos pavadinimas: Patycios 2008-03-23, 17:55 | |
| Ka apie tai manote? Kaip nuo ju apsisaugoti? Ar is jusu kas nors tyciojasi? Ar jus is konors tyciojates? Ir t.t. DISKUTUOKIME ;) | |
|
| |
Pikachu. Cantemos más fuerte
Pranešimų skaičius : 458 Age : 29 Miestas : ~Patito Feo City~ Registration date : 2008-03-22
| Temos pavadinimas: Re: Patycios 2008-03-24, 10:27 | |
| Iš manę stai tyčiojasi. :cat: Esu liekna xD tai ateina tokiso stambios kaippradeda džiūsna vadinti, anoreksik. O aš nio gimimo tokia esu,jokia anoreksikė, tiesiog viena iš tos retenybės gimiau, kurioms niekda nereiks jokių dietų laikytis. Bet kartais iš tiesų būna skaudu kaip išvadina. Bet stengiuosi nekreipti dėmesio xD Ypač kai mane džiūsna vadina bačkos (storulės).Vieną karta viena suvarčiau : sako man sveika džiūsna.. Kažkokia anoreksikė.. Aš sakau bet nutukimas irgi liga.. nes ta merga laaaaaaabai stora xD tai susivartė ir netuirėjo ką sakyti. Nesu nusistačiusi priweš stambius žmonės. Iš vis jie b9na mieli ir visokie,, ne pagal vorį sprendžiu apie žmogų aš.. Bet aplinkybės priverčiam visaip pasielgti XD | |
|
| |
Svečias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Patycios 2008-04-17, 15:19 | |
| - Pikachu. rašo:
- Iš manę stai tyčiojasi. :cat:
Esu liekna xD tai ateina tokiso stambios kaippradeda džiūsna vadinti, anoreksik. O aš nio gimimo tokia esu,jokia anoreksikė, tiesiog viena iš tos retenybės gimiau, kurioms niekda nereiks jokių dietų laikytis. Bet kartais iš tiesų būna skaudu kaip išvadina. Bet stengiuosi nekreipti dėmesio xD Ypač kai mane džiūsna vadina bačkos (storulės).Vieną karta viena suvarčiau : sako man sveika džiūsna.. Kažkokia anoreksikė.. Aš sakau bet nutukimas irgi liga.. nes ta merga laaaaaaabai stora xD tai susivartė ir netuirėjo ką sakyti. Nesu nusistačiusi priweš stambius žmonės. Iš vis jie b9na mieli ir visokie,, ne pagal vorį sprendžiu apie žmogų aš.. Bet aplinkybės priverčiam visaip pasielgti XD Kokia nesąmonė iš tokių dalykų tyčiotis.... :pale: |
|
| |
Godi* Cantemos más fuerte
Pranešimų skaičius : 450 Age : 30 Miestas : Toluma... Moto : Jei nežinai dėl ko gyventi - gyvenk, kad sužinotum. Registration date : 2008-03-22
| Temos pavadinimas: Re: Patycios 2008-04-17, 18:43 | |
| - Anto ;] rašo:
- Pikachu. rašo:
- Iš manę stai tyčiojasi. :cat:
Esu liekna xD tai ateina tokiso stambios kaippradeda džiūsna vadinti, anoreksik. O aš nio gimimo tokia esu,jokia anoreksikė, tiesiog viena iš tos retenybės gimiau, kurioms niekda nereiks jokių dietų laikytis. Bet kartais iš tiesų būna skaudu kaip išvadina. Bet stengiuosi nekreipti dėmesio xD Ypač kai mane džiūsna vadina bačkos (storulės).Vieną karta viena suvarčiau : sako man sveika džiūsna.. Kažkokia anoreksikė.. Aš sakau bet nutukimas irgi liga.. nes ta merga laaaaaaabai stora xD tai susivartė ir netuirėjo ką sakyti. Nesu nusistačiusi priweš stambius žmonės. Iš vis jie b9na mieli ir visokie,, ne pagal vorį sprendžiu apie žmogų aš.. Bet aplinkybės priverčiam visaip pasielgti XD Kokia nesąmonė iš tokių dalykų tyčiotis.... :pale: Nu jo... | |
|
| |
Cole Un poco de silencio
Pranešimų skaičius : 198 Registration date : 2008-04-16
| Temos pavadinimas: Re: Patycios 2008-04-17, 19:37 | |
| iš manęs nesityčioja..pat neužsikabinaxDDDnebent kartais moksliuke vadina nors tokia nesu...
Šeip pastebėjau dėl patyčiau yra kas žudosi.. | |
|
| |
Sam. Las divinas
Pranešimų skaičius : 439 Age : 31 Registration date : 2008-03-22
| Temos pavadinimas: Re: Patycios 2008-04-17, 19:51 | |
| Nu aš pati tai npatiriu patyčių, bet mano klasėj yra kas patiria... Aišku aš prieš , bet ką aš viena padarysiu.. | |
|
| |
AmmY Las divinas
Pranešimų skaičius : 444 Age : 28 Miestas : Telšiai Moto : Laukti džiaugsmo- irgi džiaugsmas Registration date : 2008-03-23
| Temos pavadinimas: Re: Patycios 2008-04-17, 20:07 | |
| Iš manes niekas nesišaipo, bet klasėje yra tokie 2 bernai iš kurių visa mokykla tyčiojasi, žiauru žiūrėti... | |
|
| |
Godi* Cantemos más fuerte
Pranešimų skaičius : 450 Age : 30 Miestas : Toluma... Moto : Jei nežinai dėl ko gyventi - gyvenk, kad sužinotum. Registration date : 2008-03-22
| Temos pavadinimas: Re: Patycios 2008-04-17, 20:41 | |
| Taip pat ir is manes niekas nesutycioje, bet ir mano klaseje yra viena bernas kuris nuolat turi kenteti patycias ir kartais netgi smurta
Tiesiog ziauru... | |
|
| |
Gretitta ~Moderatorė!!
Pranešimų skaičius : 660 Age : 32 Registration date : 2008-03-22
| Temos pavadinimas: Re: Patycios 2008-04-17, 20:48 | |
| Iš manęs irgi šiaip niekas nesityčioja.Man irgi nepatinka kaip kiti tyčiojasi iš silpnesnių :no: | |
|
| |
Svečias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Patycios 2008-04-18, 13:39 | |
| Mane kartais vadina moksliuke, nors aš tik stengiuosi gerai mokytis... |
|
| |
Gretitta ~Moderatorė!!
Pranešimų skaičius : 660 Age : 32 Registration date : 2008-03-22
| Temos pavadinimas: Re: Patycios 2008-04-18, 19:46 | |
| Tai nekreipk dėmesio į juos,juk puiku,kad tu gerai mokiniesi :) ,o tavo klasiokai tik pavydi :;D: | |
|
| |
Antonella;) Amigos del corazón
Pranešimų skaičius : 320 Age : 28 Personažas : Luciana Moto : Nėra padeties be išeities;) Registration date : 2008-04-22
| Temos pavadinimas: Re: Patycios 2008-05-01, 17:22 | |
| - Anto ;] rašo:
- Mane kartais vadina moksliuke, nors aš tik stengiuosi gerai mokytis...
Ieva,zinau tai :) | |
|
| |
Antonella;) Amigos del corazón
Pranešimų skaičius : 320 Age : 28 Personažas : Luciana Moto : Nėra padeties be išeities;) Registration date : 2008-04-22
| Temos pavadinimas: Re: Patycios 2008-05-01, 17:23 | |
| Iš manęs tai niekas nesityčioja..Bet jei kas nors truputi pasityčioja, tai aš žodžio kišenėje neiieškau :x | |
|
| |
Rame ~Valdom!!!
Pranešimų skaičius : 708 Age : 29 Miestas : Alytus;p Moto : Jei nežinai dėl ko gyventi - gyvenk, kad sužinotum. Registration date : 2008-03-22
| Temos pavadinimas: Re: Patycios 2008-05-01, 18:49 | |
| Iš manęs irgi nesityčioja :DD O bent jau pas mus klasėj tie kurie gerai mokosi tikrai kaip tik nekenčia patyčių,juos visi gerbia ;D | |
|
| |
*Greta Un poco más
Pranešimų skaičius : 529 Age : 31 Registration date : 2008-03-25
| Temos pavadinimas: Re: Patycios 2008-05-05, 11:55 | |
| Iš manęs nesityčioja ačiū Dievui. Tik kartais moksliuke pavadina, bet juokais. Nors kartais tai nervina. Aš pvz nedarau n.d, nesimokau nieko, o išmąstau per kontrą savo galva ir visi netiki, kad nesimokiau. Tai dabar jau ir nebesiteisinu. Ką nori tegu tą ir galvoja ;D Man svarbu pažymiai geri ;D | |
|
| |
Ela. ~Įspėjimas!
Pranešimų skaičius : 447 Personažas : Antonella Moto : .. Registration date : 2008-03-22
| Temos pavadinimas: Re: Patycios 2008-09-13, 17:55 | |
|
Paskutinį kartą redagavo B., 2009-02-28, 14:40. Redaguota 1 kartą | |
|
| |
Evil Cantemos más fuerte
Pranešimų skaičius : 450 Age : 31 Miestas : Vilnius Moto : Laimi optimistai, pesimistai eina ši*t. Registration date : 2008-03-22
| Temos pavadinimas: Re: Patycios 2008-09-13, 19:51 | |
| - *Beata rašo:
- o vat kiti patys sukelia salygas tam kad iš ju tyčiotusi xDD
vat del sito tai tikrai nesutinku :] | |
|
| |
Ela. ~Įspėjimas!
Pranešimų skaičius : 447 Personažas : Antonella Moto : .. Registration date : 2008-03-22
| Temos pavadinimas: Re: Patycios 2008-09-14, 17:25 | |
|
Paskutinį kartą redagavo B., 2009-02-28, 14:40. Redaguota 1 kartą | |
|
| |
Žuvėdra Quiero, quiero
Pranešimų skaičius : 88 Miestas : Argentina Moto : :) Registration date : 2009-02-19
| Temos pavadinimas: Re: Patycios 2009-02-28, 11:34 | |
| Is manes 4 klasej,tokia stooorule Karolina jin mane erzindavo visaip,o Rugile nusipirko naujus rubus,kiek mokejai? Arba O rugie pasikeite sukuosena,reikes ir man taip pabandyti.Bet viena karta kai as ja priverciau rimtai pasikalbet,tj bsk perdejau,bet nuo tad jin man nebesakydavo nei zdz... | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Patycios | |
| |
|
| |
| Patycios | |
|